کمدی ترین فیلم های جدید ایرانی

کمدی ترین فیلم های جدید ایرانی

فیلم کمدی جدید چی ببینم؟ جدیدترین و بهترین فیلم های کمدی ایرانی کدامند؟ فیلم های خنده دار ایرانی کدام هستند؟ بهترین فیلم خنده دار ایرانی چیست؟ جواب سوالات شما در امروزه است.

در سال‌های اخیر با نگاهی به جدول پرفروش‌ترین فیلم‌ها می‌توان به سادگی به این نتیجه رسید که فیلم‌های کمدی از شانس بیشتری برای موفقیت در گیشه برخوردار هستند. این استقبال باعث شده تا تهیه‌کننده‌ها و سرمایه‌گذار‌ها بیش از هر چیز به ساخت فیلم‌های کمدی اهمیت دهند و آثاری از این دست در سینمای ایران بیش از دیگر آثار ساخته شود.

نگاهي به تاريخچه سينماي ايران نشان مي‌دهد به موازات شكل‌گيري سينما در ايران، فيلم كمدي هم ابراز وجود كرد، از اين حيث مي‌توان گفت عمر سينماي كمدي در ايران به حدود يك قرن مي‌رسد.

دیدن فیلم کمدی و خندیدن به مدت 15 دقیقه در کاهش فشار خون و گرفتگی عروق و همچنین بر کاهش استرس و افسردگی موثر می‌باشد. کمدی برای سلامت روان هم مفید است کمدی علاوه بر اثر استرس‌زدایی که دارد، می‌تواند به ما آرامش بدهد و دیدگاه ما را نسبت به مسائل و مشکلات بازتر کند. ما در اینجا لیستی از 10 اثر کمدی سینمای ایران آورده ایم که ارزش دیدن دارند و شما را خواهد خنداند.

لیست فیلم های جدید کمدی

۱. فسیل(۱۴۰۱)

فیلم کمدی «فسیل» داستان یک خواننده، پیش از انقلاب است که هرطور شده سعی می‌کند خودش را به شاه نزدیک کند و افتخار و موقعیتی برای خود دست و پا کند، اما از بد روزگار، او به مدت ده سال به کما می‌رود و در دوره پیروزی انقلاب اسلامی به هوش می‌آید.

همه موقعیت‌ها و موفقیت‌های او پیش از انقلاب، برایش دردسرساز می‌شود و این دردسرها، موقعیت‌های طنزی را برای مخاطب به وجود می‌آورد.فیلم سینمایی فسیل به کارگردانی کریم امینی و نویسندگی حمزه صالحی ساخته شد‌.

 

 

۲. گشت ۳(۱۴۰۰)

گشت ارشاد ۳ فیلمی ایرانی به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سعید سهیلی است که در سال ۱۴۰۰ به نمایش درآمد. این فیلم دنباله‌ای بر فیلم‌های گشت ارشاد (۱۳۹۰) و گشت ارشاد ۲ (۱۳۹۵) به‌شمار می‌رود. داستان فیلم اینگونه است که، حسن و عطا از آمریکا دیپورت می‌شوند. آنها که به دنبال ون عباس می‌گشتند با فردی با نام پیکان (بهنام بانی) آشنا می‌شوند که ماشین به او اجاره داده شده‌است.

حسن و عطا متوجه علاقه او به خوانندگی و همچنین ثروتمند بودن او می‌شوند پس تصمیم می‌گیرند به او کمک کنند، صدای فالش او را ادیت می‌زنند و او یک شبه به یک خواننده محبوب تبدیل می‌شود، مسئولین از او می‌خواهند کنسرتی را در یکی از شهرهای اطراف مشهد و در حضور سفیران دیگر کشورها برگزار کند اما او اعتماد به نفس اجرا کردن را ندارد، حسن و عطا از برادران بسیجی درخواست می‌کنند تا کنسرت او را به هم بریزند.

 

 

۳. دینامیت(۱۴۰۰)

دینامیت فیلمی ایرانی در ژانر کمدی به کارگردانی مسعود اطیابی و نویسندگی حمزه صالحی و شیما محمدبیگی محصول سال ۱۳۹۷ است.
دینامیت در اصل ماجراهای آپارتمانی را روایت می‌کند که افرادی از قشرهای مختلف جامعه با عقاید مختلف مثل ساقی مواد مخدر و طلبه در آن ساکن هستند. در این فیلم دو طلبه با بازی پژمان جمشیدی و احمد مهرانفر، ساقی با بازی محسن کیایی و همچنین دو دختر با ایفای نقش نازنین بیاتی و زیبا کرمعلی هم در این ساختمان حضور دارند که تضادهای فکریشان باعث خلق موقعیت‌های طنز می‌شوند.

 

 

۴. انفرادی(۱۴۰۱)

انفرادی فیلمی در ژانر کمدی-اکشن به کارگردانی مسعود اطیابی، نویسندگی حمزه صالحی و تهیه کنندگی ابراهیم عامریان است و در تابستان 1398 تهیه و تولید شده‌است، سپس در 7 اردیبهشت 1401 در سینماهای سراسر کشور اکران شد.

فیلم انفرادی داستان مردی بنام امیر است که به افرادی پرنفوذ بدهکار است و تصمیم می‌گیرد مثل گذشته سرقت کند و از جواد دوست دوران جوانی و همکارش بهرام درخواست می‌کند تا کمکش کنند. این سه دوست از دزدی ماشین شروع می‌کنند تا عتیقه اما وقتی پول کافی بدست نمی‌آورند متوجه می‌شوند باید کار جدید انجام بدهند، اقدام به سرقتی بزرگ می‌کنند و وارد ماجرایی می‌شوند که اتفاقات طنز تلخ و شیرینی را برایشان رقم می‌زند.

 

 

۵. شادروان(۱۴۰۰)

شادروان فیلمی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی حسین نمازی محصول سال ١۴٠٠ است. این فیلم دومین اثر حسین نمازی در مقام کارگردان است.  فیلمبرداری این فیلم در اطراف تهران انجام شده و ماجرای زندگی یک خانواده حاشیه‌نشین را روایت می‌کند.

اولین نمایش این فیلم سینمایی در چهلمین جشنواره فیلم فجر بود که ۳ نامزدی در بخش‌های بهترین طراحی لباس، بهترین صدابرداری و بهترین چهره‌پردازی را برایش به همراه داشت.شادروان به دردسرهای یک خانواده پس از فوت ناگهانی پدرشان می‌پردازد. خانواده آنها که در حاشیه شهر زندگی می‌کنند درآمدی جز فروش سبزی ندارند و حالا با درگذشت پدرشان ماجراهای تازه‌ای برایشان به وجود می‌آید.

 

 

۶. سگ بند(۱۴۰۰)

فیلم سینمایی سگ بند (یکی از فنون کشتی پهلوانی) ، نام فیلمی کمدی ، درام – اجتماعی به کارگردانی مهران احمدی تولید گردیده است.

یک کشتی گیر سابق به نام داوود عیاران، برای رفع مشکلات مالی‌‌ و به همراه دوستش ابراهیم، گروهی تشکیل می دهد تا با اجرای نقشه هایی، پولی هنگفت به جیب بزنند. در این میان پیشنهاد برادر داوود و نامزدش برای رفتن به خارج از کشور، تمام برنامه های داوود را تغییر می دهد و…

 

 

۷. خط استوا(۱۴۰۲)

خط استوا فیلمی در ژانر کمدی به کارگردانی اصغر نعیمی، نویسندگی محمدرضا آریان و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور محصول سال ۱۳۹۸ است. سیامک انصاری، فرهاد اصلانی و آزاده صمدی بازیگران این فیلم هستند. بخش‌هایی از این فیلم در جزیره بالی اندونزی فیلمبرداری شده‌است.

داستان طنزآمیز رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال است که راهی مالزی می‌شوند تا در اجلاس سالانه ای اف سی شرکت کنند؛ اما با رفتن به جزیره بالی در اندونزی برای بستن قراردادی با زیدان ماجراهای خنده داری برای آن‌ها پیش می‌آید.

 

 

۸. بخارست(۱۴۰۱)

بخارست فیلمی با ژانر کمدی خانوادگی به کارگردانی سید مسعود اطیابی، نویسندگی حمزه صالحی و تهیه‌کنندگی علی طلوعی محصول سال ۱۴۰۱ ایران است.

جلیل و جلال دو برادرند که یکی از آنها در تاکسی اینترنتی و دیگری در استخری به نام بخارست کار می‌کند. جلیل قصد دارد با پیج اینستاگرامی اش کسب درآمد کند، از این رو دست به گرفتن ویدئوهای دوربین مخفی خطرناک می‌زند. یکی از این دوربین مخفی‌ها که در استخر گرفته شده، او را در مخمصه بزرگی گرفتار می‌کند که منجر می‌شود وارد دردسرهایی شوند

 

 

۹. چند میگیری گریه کنی۲(۱۴۰۱)

چند می‌گیری گریه کنی ۲ فیلمی به کارگردانی علی توکل‌نیا، نویسندگی رحیم بهبودی‌فر و تهیه‌کنندگی علی توکل‌نیا و حسن توکل‌نیا محصول سال ۱۳۹۸ است. این فیلم ادامه فیلم چند می‌گیری گریه کنی است که در سال ۱۳۸۵ اکران شده‌است.

داستان «چند میگیری گریه کنی ۲» از جایی آغاز می شود که پسر پیرمرد ثروتمند قسمت اول این فیلم بعد از سی سال به ایران بر می گردد تا ارث پدرش را بگیرد؛ اما با وصیت عجیب پدرش روبرو می شود: او برای به دست آوردن ارث باید هفت مراسم ختم برای هفت خانواده نیازمند برگزار کند، با این شرط که خودش هم نقش موثری در این مراسم ها داشته باشد.

 

 

10. تک خال(۱۴۰۲)

فیلم تک خال ساخته مجید مافی است.تکخال داستان مردی را روایت میکند که گرفتار آزمایش های اخلاقی دشواری است، این مرد تلاش میکند با خویشتن داری، در مسیر راست قرار بگیرد ولی درستکاری در روزگار ناراستی ها، کار راحتی نیست. در این فیلم شاهد هستیم که زنی با خیانت همسرش با چند زن دیگر مواجه میشود ،نحوه برخورد زن داستان با شوهر خیانتکار ماجراهای فیلم را شکل میدهد

 

 

فیلم کمدی و خنده دار ایرانی و ساخت آن، بدون شک یکی از مشکل ترین نوع از تولیدات آثار هنری است. ورود به این عرصه نیازمند آن است که فیلمساز از هنر و بینش جدید بهره برده باشد. هرچه بینش یک فیلم کمدی بیشتر باشد، ماندگارتر است و هرچه فقط سعی شود با لودگی و البته کمی ابتذال کلامی صرفا در گیشه پولی به دست آورد، قطعا چند دقیقه پس از دیدن فیلم طنز فراموش خواهد شد.

هم فیلم های طنز گروه اول و هم فیلم های کمدی گروه دوم جزو فیلم هایی هستند که هر ساله ساخته می شوند و به اندازه کافی هم طرفداران و البته مخالفان خود را دارند. سینماداران نیز با توجه به سلیقه مردم فیلم سینمایی خنده دار ایرانی را برای اکران در سینماها آماده می کنند. نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید. شما خوانندگان گرامی و عزیز می توانید با رفتن به بخش فیلم و سریال سایت امروزه لیست هایی جذاب و دیدنی از بهترین فیلم و سریال ها در انواع ژانر ها و موضوعات مختلف ببینید، که به خوبی جمع آوری شده اند.