معرفی فیلم های جذاب بر اساس داستان واقعی

معرفی فیلم های جذاب بر اساس داستان واقعی

چه فیلم هایی بر اساس واقعیت ساخته شده اند؟ بهترین فیلم هایی که بر اساس واقعیت ساخته شده اند چه هستند؟ برترین فیلم هایی که داستان واقعی دارند چه هستند؟ پاسخ سوالات شما در “امروزه” است.

فیلم های بر اساس واقعیت نوعی حس رضایت در مخاطب ایجاد می‌کنند و همین مسئله سبب محبوبیت بسیار آنها شده است. وقتی فیلمی می‌بینید که داستانش بر اساس واقعیت است، نه‌تنها حین تماشای فیلم می‌توانید به خودتان یادآوری کنید که همه این اتفاقات در واقعیت رخ داده‌اند بلکه از تجارب دیگران نیز بهره‌مند می‌شوید. فیلم های بر اساس واقعیت چنان پرمخاطب و محبوب شده‌اند که هرچند یک ژانر سینمایی به حساب نمی‌آیند. در ادامه می‌توانید با بهترین فیلم های بر اساس واقعیت آشنا شوید. قطعا جای فیلم‌های زیادی در این فهرست خالی است؛ اما سعی کرده‌ایم بهترین‌های این سبک سینمایی را برای شما معرفی کنیم. امیدواریم از دیدن بهترین فیلم های واقعی لذت ببرید.

Dog Day Afternoon

بعدازظهر سگی  یک فیلم درام نئو-نوآر، جنایی به کارگردانی سیدنی لومت محصول ۱۹۷۵ است. از بازیگران این فیلم می‌توان به آل پاچینو، جان کازال و کریس ساراندون اشاره کرد. این فیلم نامزد چندین جایزه اسکار و برنده جایزه بهترین فیلم‌نامه غیر اقتباسی شد. نام این فیلم به هوای شرجی تابستان و «روزهای سگی» اشاره دارد. این فیلم با الهام از مقاله پسران در بانک نوشته پی. اف. کلوگ که در مجله لایف چاپ شد ساخته شده‌است.

داستان فیلم روایتی واقعی از بحران سرقت و گروگان‌گیری در یک بانک در بروکلین نیویورک در ۲۲ اوت ۱۹۷۲ از سوی جان وُیتُویچ و سالواتوره ناتوراله است. فیلم‌های آژانس شیشه‌ای ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا، بعد از ظهر سگی سگی ساخته مصطفی کیایی و دیدن این فیلم جرم است! ساخته رضا زهتابچیان اقتباس‌هایی از این فیلم هستند.

 

 

Dallas Buyers Club

باشگاه خریداران دالاس فیلمی آمریکایی در ژانر درام زندگی‌نامه‌ای به نویسندگی کریگ بورتن و ملیسا والک، و کارگردانی ژان-مارک ولی است که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد. این فیلم داستان یک بیمار مبتلا به ایدز به‌نام ران وودروف (متیو مک‌کانهی) را روایت می‌کند که در اواسط دههٔ ۱۹۸۰ زمانی که درمان‌های اچ‌آی‌وی/ایدز کمتر مورد تحقیق قرار گرفته بود به این بیماری تشخیص داده شد. به‌عنوان بخشی از جنبش آزمایشی درمان ایدز، او داروهای تاییدنشده را برای درمان علائم خود به تگزاس قاچاق کرد و با ایجاد «باشگاه خریداران دالاس» در حالی که با مخالفت سازمان غذا و دارو (FDA) مواجه بود، آن‌ها را میان افراد مبتلا به ایدز توزیع کرد. دو شخصیت داستانی در نقش مکمل، دکتر ایو ساکس (جنیفر گارنر) و ریون (جرد لتو) از مصاحبه‌های نویسندگانی با بیماران مبتلا به ایدز، فعالان و پزشکان تراجنسیتی ایجاد شد. مقالهٔ نویسنده‌ای که شامل مصاحبه‌هایی با وودروف و همچنین بازآفرینی دستاوردهای بین‌المللی دراماتیک او بود، بازتاب گسترده‌ای از سوی فیلم‌سازان و روزنامه‌نگاران به خود جلب کرد.

 

 

Can You Ever Forgive Me?

هرگز می‌توانی مرا ببخشی؟ فیلمی در ژانر زندگینامه‌ای و کمدی-درام به کارگردانی ماریل هلر است که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد. این فیلم بر اساس زندگی لی ایزریل ساخته شده است.

در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی، نویسنده ای به نام لی ایزریل، به این نتیجه می رسد که خریداران کتاب، علاقه ای به آثار ادبی او نشان نمی دهند. در این شرایط، لی تصمیم می گیرد که سبک نویسندگی خود را تغییر دهد و…

 

 

Into the Wild

به‌سوی طبیعت وحشی فیلمی در ژانر درام زندگی‌نامه‌ای به کارگردانی شان پن در سال ۲۰۰۷ می‌باشد. این فیلم با اقتباس از کتابی به همین نام اثر جان کراکائر (Jon Krakauer) در سال ۱۹۹۶ و بر مبنای سفرهای کریستوفر مک‌کندلس (Christopher McCandless) در آمریکای شمالی و زندگی او در طبیعت وحشی آلاسکا در اوایل دهه ۹۰ میلادی ساخته شده‌است. این فیلم در هشتادمین دوره جوایز اسکار نامزد بهترین نقش مکمل و بهترین تدوین شده بود. در آوریل ۱۹۹۲، کریستوفر مک کندلس به منطقه ای دورافتاده به نام هیلی، درست در شمال پارک ملی و حفاظت شده دنالی در آلاسکا می رسد. با توجه به عدم آمادگی مک کندلس، غریبه ای که او را رها می کند، یک جفت چکمه به او می دهد. مک کندلس به بیابان سفر می کند و در یک اتوبوس شهری متروکه کمپینگ ایجاد می کند که آن را «اتوبوس جادویی» می نامد. مک کندلس در ابتدا از انزوا، زیبایی طبیعت اطرافش و هیجان زندگی در خارج از زمین راضی است. او با یک تفنگ کالیبر ۲۲ شکار می‌کند، کتاب می‌خواند و افکار خود را در یادداشت‌های روزانه می‌نویسد تا خود را برای زندگی جدید در طبیعت آماده کند.

 

 

The Insider

افشاگر یک فیلم درام آمریکایی محصول سال ۱۹۹۹ است مایکل مان آن را کارگردانی کرده‌است و آل پاچینو، راسل کرو، کریستوفر پلامر، بروس مک‌گیل، دایان ونورا و مایکل گمبون از ستارگان اصلی فیلم هستند.

این فیلم بر اساس داستان ساخت یکی از قسمت‌های برنامهٔ گفتگو محور ۶۰ دقیقه (پخش شده/در حال پخش از شبکه سی‌بی‌اس آمریکا) ساخته شده‌است. این قسمت شصت دقیقه مربوط به افشاگری جفری ویگاند است که اطلاعات و افشاگری‌های مهمی دربارهٔ پشت پردهٔ صنعت تنباکو و دخانیات در ایالات متحده را برملا می‌کرد. این قسمت از برنامهٔ ۶۰ دقیقه ابتدا با حذف بخش‌هایی از آن در نوامبر سال ۱۹۹۵ میلادی بر روی آنتن رفت اما در فوریهٔ سال بعد به صورت کامل و بدون سانسور پخش شد.

 

 

Spotlight

اسپات‌لایت یک فیلم زندگینامه‌ای -جنایی آمریکایی، به کارگردانی توماس مک‌کارتی و نویسندگی جاش سینگر و توماس مک‌کارتی است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. در این فیلم بازیگرانی همچون مارک روفالو، مایکل کیتون، ریچل مک‌آدامز، جان اسلتری، استنلی توچی، لیو شرایبر و بیلی کروداپ ایفای نقش می‌کنند. این فیلم به روایت داستان یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های روزنامه‌نگاری بوستون گلوب به نام گروه روزنامه‌نگاران اسپات‌لایت از روزنامه بوستون گلوب می‌پردازد. آن‌ها از کودک آزاری در یک کلیسای کاتولیک در ماساچوست آمریکا روایت برداشتند، و در سال ۲۰۰۳ برنده جایزه پولیتزر خدمت به عموم شدند. اسپات‌لایت در هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار در شش رشته مختلف نامزد شد که در این بین توانست جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلم‌نامه غیراقتباسی را دریافت کند. این فیلم در هفتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد. اسپات‌لایت توسط اوپن رود فیلمز در ۶ نوامبر ۲۰۱۵ اکران شد.

به گفتهٔ توماس مک‌کارتی کارگردان فیلم، فعالیت روزنامه‌نگاری اسپات‌لایت متوقف شده‌است. «راستش با وضعیت روزنامه‌نگاری جدی و حرفه‌ای کنونی، الان بهترین زمان برای فساد است، برای اینکه این نوع روزنامه‌نگاری، سالهاست در کشور من – و مطمئنم در کشور شما هم- از بین رفته‌است؛ بنابراین روزنامه‌نگاران نمی‌تواند این جور مسائل را حل کنند. اما اگر با خبر شوند، می‌توانند آن را روی توئیتر یا فیس بوک بگذارند، اما آیا می‌توانند هفته‌ها و ماه‌ها را در دادگاه بگذرانند و به دنبال پلیس و مصاحبه با افراد باشند؟ نه. بیشترِ مردم، کار دارند.»

 

 

Bernie

برنی فیلمی در ژانر جنایی، زندگینامه‌ای، کمدی، و کمدی سیاه به کارگردانی ریچارد لینکلیتر است که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد. از بازیگران آن می‌توان به جک بلک، شرلی مک‌لین، و متیو مک‌کانهی اشاره کرد.

در یکی از شهرهای کوچک تگزاس، مردی بنام برنی با یک زن بیوه ثروتمند آشنا شده، و بعد از کشتن آن زن برای بدست آوردن ثروتش، دست به هر کاری می‌زند تا مردم شهر باور کنند که زن هنوز زنده است.

 

 

Hunger

گرسنگی نام فیلمی ساخته سال ۲۰۰۸ به کارگردانی استیو مک‌کوئین در ژانر درام تاریخی است. این فیلم درباره اعتصاب غذای زندانیان ایرلندی در سال ۱۹۸۱ است و شخصیت اصلی آن بابی سندز، مبارز ایرلندی و عضو ارتش آزادی‌خواه ایرلند است. در این فیلم مایکل فاسبندر در نقش بابی سندز ایفای نقش می‌کند و دیگر بازیگر اصلی فیلم لیام کانینگهام است.

گرسنگی اولین فیلم بلند استیو مک‌کوئین است. همچنین اولین همکاری او با مایکل فاسبندر است که در دو فیلم دیگرش شرم و دوازده سال بردگی هم ادامه پیدا کرد. در نوشتن فیلم‌نامه اندا والش، نمایشنامه‌نویس ایرلندی با مک‌کوئین همکاری کرد. گرسنگی را یکی از تجلیل‌شده‌ترین فیلم‌های سال و حتی دهه نام برده‌اند.

 

 

Moneyball

مانیبال فیلمی آمریکایی در ژانر زندگی‌نامه‌ای، ورزشی و درام است که توسط بنت میلر کارگردانی و توسط کلمبیا پیکچرز منتشر شده‌است. داستان فیلم بر پایه کتابی با همین نام نوشته مایکل لوئیس نوشته شده‌است. فیلم در مورد مدیر یک تیم ورزشی بیسبال (اوکلند اتلتیکس) به نام بیلی بین با بازی برد پیت می‌باشد.

مانیبال یک روایت واقعی از بیلی بین (با بازی برد پیت) مدیر ناموفق یک تیم بیسبال است. بیلی بین مدیر تیم بیسبال اوکلند اتلتیک است و تیمش نتایج بسیار ضعیفی را کسب کرده‌است و دو تن از بهترین بازیکنان خود را به خاطر همین مشکلات از دست می‌دهد به خاطر همین موضوع تیم اوکلند اتلتیک در آستانه فروپاشی قرار گرفته‌است اما بیلی بین که در سن جوانی با یک اشتباه ورزش بیسبال رو انتخاب کرده‌است راه بازگشتی را نمی‌بیند و تصمیم می‌گیرد نهایت سعی و تلاش خود را به کار گیرد تا بتواند تیمش را از بحران نجات دهد! او با کمک فردی به نام پیتر براند دست به اقدام عجیبی می‌زند و براساس یک سری معادله‌های ریاضی برخی از بازیکنان را به خدمت می‌گیرد تا اینکه به خاطر همین تصمیم رفته رفته تیم نتایج بهتری می‌گیرد و موفقیتی تاریخی را رقم می‌زند.

 

 

The Bling Ring

حلقه بلینگ عنوان فیلمی جنایی/دراما به کارگردانی سوفیا کوپولا است. فیلمبرداری این فیلم در مارس ۲۰۱۲ آغاز و در ۱۴ ژوئن ۲۰۱۳ اکران شد.

این فیلم براساس رویدادهای رخ داده ساخته شده است. یک گروه نوجوان با نام‌های ربکا (رهبر حلقه)، مارک، نیکی، سم و کلوئی که به حلقه بلینگ شهرت دارند از اینترنت برای بدست آوردن منزل افراد مشهور و دزدی از این منازل استفاده می‌کنند. قربانیان این جریان افرادی همچون لیندزلی لوهان، مگان فاکس، راشل بیلسون٬ آدرینا پاتریج و اورلاندو بلوم می‌باشند.

 

 

Tick, Tick… Boom

تیک، تیک… بوم! یک فیلم زندگی‌نامه‌ای، درام و موزیکال آمریکایی به کارگردانی لین-منوئل میرندا در اولین کارگردانی خود که براساس موسیقی نیمه اتوبیوگرافی به همین نام توسط جاناتان لارسون ساخته شده‌است. در این فیلم بازیگرانی چون اندرو گارفیلد، الکساندرا شیپ، ونسا هاجنز، رابین دو ژسوس، جوشوا هنری، جودیت لایت و برادلی وایتفورد حضور دارند. این فیلم در سال ۲۰۲۱ از شبکه نتفلیکس منتشر شد.

یک آهنگساز مشتاق تئاتر با نزدیک شدن به ۳۰ سالگی و احساس نزدیک بودن به رؤیای خود، بحران میانسالی را تحمل نمی‌کند.

 

 

I, Tonya

من تونیا هستم  یک فیلم کمدی سیاه مستندنمای ورزشیِ زندگی‌نامه‌ای آمریکایی به کارگردانی کریگ گیلسپی و نویسندگی استیون راجرز است که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. از بازیگران آن می‌توان به مارگو رابی در نقش اسکیتر نمایشی تونیا هاردینگ، سباستین استن، جولیان نیکلسون، بوجانا نوواکوویچ، بابی کاناوله و الیسون جنی اشاره کرد.

نخستین نمایش جهانی من تونیا هستم در تاریخ ۸ سپتامبر ۲۰۱۷ و در طی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو بود، این فیلم توسط نئون در ۸ دسامبر ۲۰۱۷ اکران گسترده خود را در ایالات متحده و دیگر کشورها آغاز کرد. این فیلم ۵۳ میلیون دلار فروش داشت و نقدهای مثبتی کسب کرد. جنی برای نقش‌آفرینی در آن برندۀ جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. رابی نیز نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد و خود فیلم نامزد جایزه اسکار بهترین تدوین شد.

تونیا هاردینگ (با بازی مارگو رابی) دختر اسکیت بازی است که مادرش از کودکیش مربی او بوده ولی با تمسخر کردن و آزار و اذیت او مجبورش کرده‌است به این رشتهٔ ورزشی علاقه پیدا کند. زمانی که او با پسری که در حال تماشای بازیش بوده‌است آشنا می‌شود و با او ازدواج می‌کند تازه می‌فهمد چه کار مزخرفی انجام داده‌است. بنابراین تصمیم می‌گیرد که دوباره در مسابقات اسکیتی که بازنده می‌شد شرکت کند.

 

 

BlacKkKlansman

بلکککلنزمن  یک فیلم بیوگرافی، کمدی-درام آمریکایی به کارگردانی اسپایک لی محصول ۲۰۱۸ است. این فیلم برای رقابت در کسب نخل طلا هفتاد و یکمین جشنواره فیلم کن انتخاب شد. همچنین در نود و یکمین دوره جوایز اسکار در ٦ رشته نامزد شد و در نهایت اسپایک لی جایزه اسکار بهترین فیلم نامه اقتباسی را در این مراسم از آن خود کرد.

روایتگر داستان واقعی یک افسر پلیس آمریکایی سیاه‌پوست در دهه ۱۹۷۰ میلادی به نام ران استالورث است که توانست به گروه نژادپرست «کو کلاکس کلان» آمریکا نفوذ کند. او حرف‌های تلفنی را زده و یک پلیس سفیدپوست جای او ملاقات‌ها را انجام می‌دهد.

 

 

Captain Phillips

کاپیتان فیلیپس فیلمی سینمایی به کارگردانی پل گرینگرس و محصول سال ۲۰۱۳ براساس داستانی واقعی که در سال ۲۰۰۹ اتفاق افتاده، ساخته شده‌است و داستان ربوده شدن کشتی باری آمریکایی به نام مائرسک آلاباما توسط دزدان دریایی سومالیایی را به تصویر می‌کشد. در این فیلم تام هنکس در نقش کاپیتان ریچارد فیلیپس به ایفای نقش می‌پردازد.

بیلی ری براساس کتابی به نام «وظیفه یک کاپیتان: دزدان دریایی سومالی، یگان ویژه نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا و روزهای خطرناک در دریا» نوشته ریچارد فیلیپس و استفن تاتی، فیلمنامه فیلم سینمایی کاپیتان فیلیپس را نوشته‌است. یک گروه چهار نفری از دزدان دریایی سومالیایی، یک کشتی کارگو (باری) آمریکایی را به قصد دریافت پول می‌دزدند و کاپیتان فیلیپس که کاپیتان و مسئول کشتی است، سعی در نجات جان خدمه کشتی دارد و …

 

 

بهترین فیلم های واقعی باعث ایجاد این حس در مخاطب می شود که هر چیزی می بیند کاملا حقیقی است. از این رو دیدگاه های تخیلی در آن نیست. فیلم های بر اساس واقعیت جزو عجیب ترین فیلم های دنیا نیز محسوب می شوند. فیلم هایی که البته بیشتر جنبه داستانی و روایی آنها برای مخاطب مهم تر است. اما اگر تولیدکنندگان این قبیل آثار بتوانند  هنرهای فنی و سینمایی را به آن اضافه کنند قطعا جذابیت های آن ها بیشتر خواهد بود. در این مطلب لیستی از بهترین فیلم های واقعی را  به شما معرفی کردیم. نظرات خود را برای ما بنویسید. شما خوانندگان گرامی و عزیز می توانید با رفتن به بخش فیلم و سریال سایت امروزه لیست هایی جذاب و دیدنی از بهترین فیلم و سریال ها در انواع ژانر ها و موضوعات مختلف ببینید، که به خوبی جمع آوری شده اند.