۷ درمان طبیعی سینوزیت و عفونت سینوسی

۷ درمان طبیعی سینوزیت و عفونت سینوسی

چگونه در منزل و به طور طبیعی سینوزیتم را درمان کنم؟ راه های طبیعی و خانگی درمان سینوزیت چیست؟ روش های طبیعی بهبود سینوزیت درمنزل بدون دارو چیست؟ پاسخ سوالات شما در “امروزه” است.

ما ارموز میخواهیم در مجله امروزه روش های درمان سینوزیت را به طور طبیعی و بدون دارو های شیمیایی بررسی کنیم. چه یک عفونت سینوسی داشته باشید و چه سینوزیت مکرر، درد و فشار در صورت شما به قدری اذیت کننده است تا شما را به سمت درمان دارویی ببرد. اما محققان در مورد مصرف آنتی بیوتیک های غیر ضروری هشدار می دهند. بیشتر مشکلات سینوسی توسط ویروس ها ایجاد می شود که آنتی بیوتیک ها آنها را درمان نمی کنند. آنهایی که توسط باکتری ایجاد می‌شوند ممکن است با آنتی‌بیوتیک‌ها سریع‌تر بهبود پیدا نکنند.

خوشبختانه، انواع داروهای طبیعی برای عفونت و درد سینوسی می توانند به طور موثری این مشکل را تسکین دهند. برخی از این روش‌ها حتی توسط پزشکان توصیه می‌شوند و می‌گویند که جریان دادن مخاط سینوس می‌تواند به شما کمک کند، احساس بهتری داشته باشید.

سینوزیت چیست؟

سینوزیت التهاب سینوس ها است که فضاهای توخالی در پیشانی، بینی و استخوان گونه هستند. پوشش این فضاها برای مرطوب نگه داشتن آنها و محافظت در برابر میکروب ها، گرد و غبار و آلرژن ها مخاط تولید می کند. هنگامی که سینوس ها ملتهب می شوند، متورم می شوند و مخاط بیش از حد تولید می کنند. تجمع مخاط در سینوس ها باعث ایجاد فشار و درد در صورت می شود. افراد مبتلا به عفونت های تنفسی فوقانی، آلرژی و آسم نیز ممکن است دچار سینوزیت با فشار و درد در اطراف سینوس ها، آبریزش بینی، سردرد و خستگی شوند.

درمان های طبیعی آسان

این درمان‌ها گذرگاه‌های تحریک‌شده را تسکین می‌دهند و جریان مخاط را افزایش می‌دهند، بنابراین شما با انجام این روش ها می توانید اینقدر احساس گرفتگی نکنید. در اینجا هفت راه طبیعی برای کاهش عفونت سینوسی آورده شده است:

1. بخور

یکی از موثرترین درمان‌های خانگی برای عفونت‌های سینوسی، گرم کردن و مرطوب کردن مجاری سینوسی است. استنشاق بخار به تسکین بافت سینوس کمک می‌کند و به شما این احساس را می‌دهد که آن‌ها را کمی از بین ببرید. شما می توانید به سادگی زیر دوش بایستید یا حتی در حمام بنشینید. همچنین می توانید در حالی که روی تخت خود دراز کشیده اید، یک دستمال گرم روی بینی و گونه های خود قرار دهید.

برای قوی ترین بخور درمانی، یک قابلمه آب را بجوشانید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. حوله ای را روی سر خود بکشید و روی قابلمه خم شوید تا بخار آن استنشاق شود. مراقب باشید که خیلی نزدیک به آب داغ شروع نکنید و چشمان خود را بسته نگه دارید. همانطور که مایع خنک می شود، می توانید کمی حرکت کنید، اما فقط تا جایی که بخار باقی بماند. بهتر است یک یا دو قطره روغن اضافه کنید. روغن اکالیپتوس می تواند به باز شدن بینی کمک کند، همچنین اسانس اسطوخودوس یا اسانس بابونه شما را آرام می کند.

 

 

2.  آبیاری بینی

شستشوی بینی اساساً روشی برای استفاده از محلول آب شور برای بیرون راندن میکروب ها و مخاط مسدود شده موجود در مجرای سینوسی است. اصطلاحات دیگر برای این کار شستشوی بینی، دوش بینی یا شستشوی بینی است. برخی از مردم با یکی از وسایل محبوبی که برای وارد کردن آب استفاده می شود، یک گلدان نتی به آن اشاره می کنند. تعداد کمی از مطالعات نشان داده اند که آبیاری می تواند علائم را بهبود بخشد. استفاده از آب مقطر یا استریل (شما می توانید خودتان آب لوله کشی را با جوشاندن 3 تا 5 دقیقه و سپس خنک کردن آن استریل کنید) برای جلوگیری از احتمال نادر ورود یک انگل به مجاری سینوس شما مهم است.

 

 

3. یوگا

اگر در بحبوحه عفونت سینوس هستید، یک پوزیشن یوگای پشتیبانی شده که در آن سرتان بالا است، به شما کمک می‌کند بدون اینکه فشار زیادی به سینوس‌هایتان وارد شود، احساس بهتری داشته باشید.

ژست یوگای پشتیبان پینه دوز خوابیده

  • یک پتو یا پتوی غلاف شده را زیر پشت خود قرار دهید و روی تخت یا زمین خود دراز بکشید.
  •  زانوهای خود را خم کنید و کف پاهای خود را به هم نزدیک کنید. می توانید بلوک های یوگا یا حوله های رول شده را زیر زانوهای خود قرار دهید تا این کار راحت تر شود.
  • بازوهای خود را به طرفین خود شل کنید. تا زمانی که راحت هستید اینجا بمانید.
  • با غلتاندن بالشتک یا پتو و به پهلوی خود از حالت خارج شوید، سپس دستان خود را روی زمین فشار دهید تا بنشینید.

 

 

4. استفاده از مکمل مانند آنزیم بروملین

بروملین مخلوطی از آنزیم های موجود در گیاه آناناس است که به عنوان مکمل غذایی فروخته می شود. طبق گفته مرکز ملی سلامت مکمل و یکپارچه (NCCIH)، می توانید آن را به صورت پودر، کرم، قرص یا کپسول، گاهی اوقات در ترکیب با مواد دیگر دریافت کنید. بروملین برای سینوزیت مورد مطالعه قرار گرفته است زیرا تصور می شود در مهار کردن التهاب موثر است. تعداد کمی از مطالعات دوسوکور نشان داده اند که بروملین علائم سینوسی را بیشتر از دارونما بهبود می بخشد.

تحقیقات نشان می دهد که دوزهای خوراکی بروملین معمولاً از 500 تا 1000 میلی گرم (میلی گرم) در روز است، اما برخی افراد 2000 میلی گرم مصرف می کنند. اگرچه بروملین طبیعی است، اما این بدان معنا نیست که عوارض جانبی وجود ندارد. NCCIH هشدار می دهد که برخی از افراد واکنش های آلرژیک، مشکلات گوارشی، مشکلات قاعدگی و افزایش ضربان قلب را تجربه می کنند.

 

 

5. میوه و سبزیجات

میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند کورستین هستند، یک جزء گیاهی طبیعی که در همه چیز از پیاز و سیب گرفته تا چای سبز و شراب قرمز یافت می شود. مانند بسیاری از ترکیبات گیاهی، یک آنتی اکسیدان است. برای مشکلات سینوسی، کورستین سلول‌هایی را در بدن که هیستامین آزاد می‌کنند، تثبیت می‌کند و ماده شیمیایی که ترشح مخاط را در سینوس‌ها تحریک می‌کند. همچنین مشخص شده است که کوئرستین برای سینوزیت مفید است، با دوز خوراکی معمولی 400 تا 500 میلی گرم سه بار در روز مصرف می شود.

 

 

6. نوشیدن مایعات

هیدراته ماندن سینوس های شما را مرطوب نگه می دارد تا احساس بهتری داشته باشید و همچنین ضخامت مخاط سینوس را کاهش می دهد تا راحت تر خارج شود. همه به خاطر ننوشیدن آب کافی برای التهاب سینوس های خود مقصر هستند. همچنین از مصرف بیش از حد نوشیدنی های کافئین دار یا الکلی خودداری کنید، که می تواند باعث کم آبی بدن شود.

 

 

7. حذف محصولات لبنی

پروتئین های کازئین و آب پنیر موجود در محصولات لبنی ممکن است باعث ایجاد آلرژی و تولید بیش از حد مخاط در برخی افراد شود. اگر سینوزیت مکرر دارید، سعی کنید تمام لبنیات را حذف کنید تا ببینید آیا تفاوتی ایجاد می کند یا خیر. جایگزین های لبنی خوشمزه مانند محصولات شیر ​​بادام هندی، بادام، شاهدانه و جو دوسر به طور گسترده در دسترس هستند.

 

 

اگر میخواهید بدانید که آیا این درمان‌ها مؤثر هستند یا خیر، باید پس از رعایت موارد گفته شده، احساس بهتری پیدا کنید و سینوس‌هایتان کمتر گرفتگی پیدا کنند. با این حال، برخلاف آنتی‌بیوتیک‌ها که علائم به سرعت کاهش می‌یابد، درمان‌های طبیعی معمولاً زمان بیشتری برای اثربخشی دارند. بنابراین شما باید حداقل یک یا دو هفته قبل از تعیین اینکه آیا این درمان ها موثر هستند یا خیر، به انجام منظم این درمان ها ادامه دهید. اگر علائم شما بیش از یک تا دو هفته باقی ماند، باید با پزشک خود مشورت کنید. اگر یک مورد شدید عفونت سینوسی از جمله تب بالا، تورم اطراف چشم‌ها و پوست قرمز و ملتهب، از جمله علائم دیگر، دارید، بهتر است زودتر با پزشک خود مشورت کنید. نظرات خود را برای ما بنویسید.